ظریف: زمانی که آمریکایی‌ها همدیگر را می‌خوردند، ما اینجا تمدن داشتیم عارف: عقب ماندگی در تکمیل برنامه سلامت الکترونیک باید جبران شود پزشکیان: تا وقتی اسرائیل از نظارت جهانی مستثناست، نمی‌شود از صلح سخن گفت ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟

آغاز فعالیت ستاد انتخاباتی «خادمان ملت» قالیباف

 ستاد انتخاباتی «خادمین ملت» محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری متشکل از تعدادی از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس به صورت سراسری آغاز به کار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  اکبر رنجبرزاده نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد خادمین ملت با اعلام آغاز به کار این ستاد، گفت: ستاد خادمان ملت متشکل از تعداد قابل توجهی از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی در هماهنگی و هم‌افزایی کامل با ستاد مرکزی دکتر محمدباقر قالیباف در ۳۱ استان کشور تشکیل شده است.

وی افزود: هدف از تشکیل این ستاد، انسجام‌بخشی به فعالیت‌های نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی است که به دنبال تبیین گفتمان آقای دکتر قالیباف در عرصه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم و بیان برنامه‌های دولت خدمت و پیشرفت هست.

رئیس ستاد خامان ملت با بیان اینکه فعالیت‌های این ستاد در هماهنگی کامل با ستاد مرکزی دکتر محمدباقر قالیباف قرار دارد، تصریح کرد: احکام اعضای شورای مرکزی ستاد و ستادهای استانی صادر شده و طی روزهای آینده نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی که به عضویت ستاد در آمده‌اند با حضور در سراسر کشور نسبت به برگزاری جلسات سخنرانی، پرسش و پاسخ و سایر برنامه‌های انتخاباتی اقدام خواهند کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار